تبلیغات
جدیدترین مدل ها، فال و سرگرمی، مقالات پزشکی و خانواده - سوپ اسپانیائی
نوشته شده در تاریخ 1390/06/25 توسط مدیر وبلاگ | نظرات ()

جو :: یک پیمانه
▪ پیاز :: یک پیمانه خرد شده
▪ کلم :: ۲ پیمانه ریز خرد شده
▪ قلم گوساله :: یک عدد
▪ گشنیز :: یک پیمانه خرد شده (پیمانه کاملاً فشرده)
▪ فلفل و نمک :: به اندازه کافی
▪ رب گوجه فرنگی :: ۴ قاشق سوپخوری

طرز تهیه
قلم را در ظرف گذاشته آب را به آن اضافه کرده و در روی حرارت می گذاریم ، پس از جوش آمدن آب قلم را خارج کرده و دوباره روی آن آب می ریزیم که دلیل این کار کف حاصل ازپخت قلم است. دو عدد پیاز داخل ظرف می ریزیم که بوی بد آن گرفته شود. جو، پیازوکلم را داخل ظرف ریخته می گذاریم تا به مدت ۲ ساعت خوب پخته شود. سپس قلم را بر می داریم ، اگر سوپ رادر دیگ زودپز می پزیم ، کمی نمک می ریزیم که دیگ زودپزسیاه نشود.
سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می نماییم تا سوپ کاملاً رنگ بگیرد.
گشنیز ، فلفل و نمک را در آخرین مرحله پخت اضافه می نماییم و پس از چند بارجوش زدن و پختن سبزی ، سوپ حاضر است ( البته سبزی را نباید زیاد پخت تا رنگ سبز آن از بین نرود . ) در صورت تمایل برای تزئین کردن سوپ می توان از لیموی تازه استفاده کرد.
▪ نکته: بهتر است جو را از شب قبل خیس کنید و افزودن پیازنیز باعث می شود بوی کلم گرفته شودو به هیچ عنوان سوپ را هم نمی زنیم .
● نکات تغذیه ای سوپ اسپانیایی :
این سوپ خوشمزه ویتامین های زیادی دارد و به دلیل دارابودن قلم ، کلسیم و پروتئین قابل توجهی دارد این سوپ خوشمزه یک غذای مناسب در شبهای سرد زمستان است که برای جلوگیری یا بهبود سرماخوردگی مفید می باشد ضمنا با این غذا آب لیموی تازه را که ویتامین C زیادی دارد فراموش نکنید.

دست پخت.ir







برچسب ها: سوپ اسپانیائی، سایت آشپزی، طرز تهیه انواع غذا، طرز تهیه غذا های فرنگی،
درباره وبلاگ
موضوعات
آخرین مطالب
تبلیغات
شال طاووس و قلب ست آرایشی توتال هیر
آرشیو مطالب
پیوند ها
پیوندهای روزانه
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
كل مطالب : عدد
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :



تمام حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به صاحب آن می باشد.

ابزار وبمستر

عکس

تفریح و سرگرمی

دانلود

قالب وبلاگ

فروشگاه اینترنتی ایران آرنا

برای حمایت از ما روی + 1 كلیك كنید