تبلیغات
جدیدترین مدل ها، فال و سرگرمی، مقالات پزشکی و خانواده - خورش كدو حلوایی
نوشته شده در تاریخ 1390/06/25 توسط مدیر وبلاگ | نظرات ()
 كدوحلوایی از جمله سبزیجات پاییزی و زمستانی است كه در پخت انواع و اقسام دسرها و غذاهای فصلی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

خورش كدوحلوایی نیز یكی از این غذاهای فصلی و خوشمزه است كه در آن، كدوحلوایی ماده اصلی بوده و به همراه آلو، مزه‌دار می‌شود. در بعضی از شهرها این خورش قدیمی را به‌عنوان شام یلدایی در آخرین شب پاییز می‌پزند و از خوردن آن در جمع خانوادگی، بسیار لذت می‌برند.

مواد لازم:

  • گوشت خورشی، 300 گرم
  • كدو حلوایی، یك كیلوگرم
  • پیاز متوسط، 2 عدد
  • آلو بخارا، 100 گرم
  • پودر زعفران محلول در آب، یك قاشق سوپ‌خوری
  • روغن مایع، مقداری برای سرخ كردن
  • رب گوجه‌فرنگی، یك قاشق سوپ‌خوری
  • دارچین، یك قاشق چای‌خوری سرپر
  • نمك و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

1 . ابتدا كدو را شسته و پس از پوست كندن، به صورت هلال‌های كوچك خرد كنید. سپس یك عدد از پیازها را ریز كرده و در تابه‌ای حاوی روغن سرخ كنید تا كمی طلایی‌رنگ شود. حالا كدوی خرد شده را به پیاز داغ اضافه كنید و همراه با آن تفت دهید.
  1. گوشت را نیز شسته و در سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. پس از آن، پیاز دیگری را نیز به صورت خلالی خرد كنید. سپس داخل قابلمه‌ای مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید. حالا پیاز خردشده را در روغن سرخ كنید. در حین سرخ‌شدن پیاز، تكه‌های گوشت را نیز اضافه كرده و به همراه پیاز تفت دهید.
  2. حالا برای پختن گوشت، 2 پیمانه آب جوشیده را به مخلوط گوشت و پیاز داغ افزوده و در ظرف را بگذارید تا گوشت روی حرارت كم اجاق‌گاز بپزد.
    نكته: ‌برای آنكه گوشت هنگام پخت طعم‌دار شود، زعفران محلول در آب جوشیده را نیز به آن اضافه كنید.
  3. در فاصله پخت گوشت، آلوها را خوب شسته و به مدت نیم ساعت در آب خیس كنید سپس آنها را داخل سبدی آبكشی كنید. در مراحل پایانی پخت گوشت، آلو را به همراه رب گوجه‌فرنگی اضافه كرده و همچنان به مدت 2 ساعت دیگر روی حرارت بگذارید.
    نكته: رب را پیش از اضافه‌كردن به گوشت، كمی در روغن تفت دهید تا رنگ بهتری در غذا ایجاد كند.
  4. با توجه به اینكه كدو – به‌خصوص درصورتی كه تكه‌های آن ریز و نازك باشد – به سرعت پخته و له می‌شود، پس از اضافه‌كردن كدو، خورش را مدت زمان زیادی روی شعله اجاق‌گاز حرارت ندهید. برای این منظور، باتوجه به اندازه تكه‌های كدو، یك ربع تا نیم‌ساعت زمان كافی است.

خورش كدوحلوایی

در ضمن دارچین و همچنین نمك و فلفل را نیز به همراه كدو به غذا اضافه كنید.

نكته 1: درصورتی كه این خورش را با طعم ملس متمایل به ترش دوست دارید، 2 قاشق سوپ‌خوری آبغوره یا آب لیموترش به آن اضافه كنید.

نكته 2: افرادی كه به خورش‌های شیرین علاقه‌مندند، می‌توانند با اضافه‌كردن آلو و همچنین یك قاشق سوپ‌خوری شكر به خورش، طعم آن را شیرین‌تر كنند.







برچسب ها: خورش كدو حلوایی، آموزش آشپزی، طرز تهیه خورش، دستور آشپزی،
درباره وبلاگ
موضوعات
آخرین مطالب
تبلیغات
شال طاووس و قلب ست آرایشی توتال هیر
آرشیو مطالب
پیوند ها
پیوندهای روزانه
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
كل مطالب : عدد
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :



تمام حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به صاحب آن می باشد.

ابزار وبمستر

عکس

تفریح و سرگرمی

دانلود

قالب وبلاگ

فروشگاه اینترنتی ایران آرنا

برای حمایت از ما روی + 1 كلیك كنید